Werkplan maken

Werkplan maken

Ben je op zoek naar een online tool om een werkplan te maken? tamigo biedt één online oplossing voor al je workforce managementtaken. Bovendien bieden wij een app waarmee je jouw werkroosters altijd en overal kunt beheren. Op die manier helpt tamigo je veel tijd te besparen en creëer je een beter overzicht waardoor je efficiënter kunt werken.

 

Online werkplan maken

De tijd dat roosters op papier werden gemaakt, kun je definitief achter je laten. Het is zo veel makkelijker om met online roosters te werken. Zo kun je met een druk op de knop een wijziging doorvoeren die voor al je medewerkers zichtbaar is. Bovendien kun je met standaardroosters voor diverse locaties veel tijd besparen op het invoeren van weekroosters. Dat maakt het maken van weekplanningen wel heel eenvoudig.

 

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Voordelen online werkplan van tamigo

tamigo biedt meer dan de mogelijkheid om een online rooster te maken. Met de app kun je direct met je medewerkers communiceren over de planning en het werkrooster beheren. Je medewerkers kunnen online in- en uitklokken, vakantiedagen aanvragen, dienstwisselingen doorgeven et cetera. Jij kunt deze wijzigingen vervolgens snel en makkelijk verwerken. Door het rooster te koppelen aan jouw kosten en productiviteit creëer je direct een goed overzicht. Zo wordt het eenvoudig om het rooster aan te passen aan actuele veranderingen binnen je bedrijf. Door bij tamigo een werkplan te maken online, bespaar je tijd en energie.

 

Wie is tamigo?

tamigo is een internationaal bedrijf met een hoofdkantoor in Kopenhagen. We bieden online oplossingen voor workforce management. Wij richten ons daarbij met name op de retail en de horeca. Je kunt met onze tool een weekplanner maken online, maar wij hebben onder andere ook oplossingen op het gebied van urenregistratie, HR, financiën en communicatie. Wil jij ook een weekplanning maken met tamigo? Probeer onze tool dan nu 30 dagen gratis uit en ervaar het gemak van online een weekplanner maken.

Employee info screenshot

“Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers”

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway