Weekplanning maken

Weekplanning maken

Een weekplanning maken wordt door veel ondernemers als lastig ervaren. Er gaat vaak onnodig veel tijd zitten in het maken van een rooster. Niet alleen in de planning op zich, maar ook in de wijzigingen die zich in de loop van de week voordoen. tamigo helpt je tijd te besparen bij het maken van een weekplanning.

 

Online weekplanning maken

Met tamigo kun je snel en eenvoudig een weekplanner maken. Aangezien het een online tool betreft kunnen jij en je medewerkers altijd en overal het weekrooster inzien. Bovendien kunnen wijzigingen eenvoudig worden doorgevoerd. tamigo maakt het ook mogelijk om de gegevens te koppelen aan de kosten en de productiviteit zodat je een goed overzicht krijgt. Met standaard roosters die je voor diverse locaties kunt inzetten, bespaar je jezelf veel tijd en energie.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Voordelen weekplanner tamigo

Het is ons doel om een weekplanner maken voor ondernemers te vergemakkelijken. Onze oplossing biedt dan ook diverse voordelen ten opzichte van andere online weekplanners. Ten eerste heb je geen papieren roosters meer en kun je eenvoudig wijzigingen doorvoeren. Je kunt ook simpel het rooster aanpassen naar de drukte op jouw locatie.

Wil je medewerkers zelf laten reageren op openstaande diensten? Ook dat is een optie waar je gebruik van kunt maken. Het is mogelijk om standaardroosters in te voeren voor meerdere locaties en deze te koppelen aan de productiviteit en de kosten. Bovendien kun je de weekplanning direct synchroniseren naar jouw agenda.

 

Wie is tamigo?

tamigo is een internationaal bedrijf met een hoofdkantoor in Kopenhagen. We bieden online oplossingen voor workforce management. Wij richten ons daarbij met name op de retail en de horeca. Je kunt met onze tool een weekplanner maken online, maar wij hebben onder andere ook oplossingen op het gebied van urenregistratie, HR, financiën en communicatie. Wil jij ook een weekplanning maken met tamigo? Probeer onze tool dan nu 30 dagen gratis uit en ervaar het gemak van online een weekplanner maken.

Employee info screenshot

“Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers”

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway