De voordelen van het urenregistratiesysteem van tamigo
De voordelen van het urenregistratiesysteem van tamigo

Met een urenregistratiesysteem neem je veel onnodig werk uit handen. Je krijgt een duidelijk overzicht van de werkelijk gewerkte uren, die je meteen kunt klaarzetten voor de payroll. Dat maakt jouw werk eenvoudiger en efficiënter. 

Met de online tool van tamigo kun je echter meer doen dan alleen je uren registreren. Je kunt al je managementtaken efficiënter uitvoeren.

 

Urenregistratiesysteem van tamigo 

Zet je geplande uren nog altijd handmatig om in daadwerkelijk gewerkte uren? Dat kan veel eenvoudiger. Met urenregistratiesystemen registreer je snel en heel eenvoudig de gewerkte uren van je medewerkers. Bovendien kun je de productiviteit koppelen aan de urenregistratie, zodat je een goed overzicht krijgt. Met deze informatie kun jij je voordeel doen bij het samenstellen van de nieuwe werkroosters.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van tamigo? Je kunt ons product nu 30 dagen gratis uitproberen en zelf ervaren hoe eenvoudig ons online urenregistratiesysteem werkt.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
Clothing jewelry photo
Clothing jewelry photo

Voordelen urenregistratiesysteem voor het personeel

Het urenregistratiesysteem van tamigo biedt meer dan alleen het registreren van uren. Via de app kan elke werknemer eenvoudig in- en uitklokken, zodat je de werkelijk gewerkte uren makkelijk bij kan houden. Daarnaast is het mogelijk om werktijden vanuit de planning te kopiëren en handmatig wijzigingen toe te voegen.


Met één druk op de knop zet je de gewerkte uren klaar voor de payroll. Bovendien kun je dagelijks reportages toevoegen met informatie over de gewerkte uren en de prestaties. Vergelijk de geplande prestaties met de werkelijke prestaties en je krijgt meteen inzicht in de productiviteit. Zo kun je direct actie ondernemen om de productiviteit te verhogen.

 

Wil je meet weten over tamigo? Vraag nu vrijblijvend een demo aan om te zien hoe ons online urenregistratiesysteem werkt.

Rota screenshot

Over tamigo

Naast een urenregistratiesysteem kunt u met tamigo ook online werkroosters maken en afwezigheden bijhouden. 
Sinds 2006 zijn wij gespecialiseerd in online workforce management oplossingen en helpen wij (inter)nationale ketens om te groeien en hun processen te optimaliseren.