Planning software
Planning software

Het lijkt zo eenvoudig om je rooster via Excel te maken: knippen – plakken van uren, mailen en klaar. Maar dan begint het pas!

 

Medewerker A ruilt met B op donderdag, maar C neem dan de ochtenduren van A over. Weer een andere medewerker heeft het rooster niet gezien, dus komt hij te laat. Weer een ander is het urenbriefje vergeten en komt daardoor deze week 4,5 uur tekort op haar contracturen en dus Tijd-voor-Tijd. Hoe registreer je al deze gebeurtenissen, zonder uren per maand hieraan kwijt te zijn?

 

tamigo helpt je met het stroomlijnen van dit gehele proces

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Sneller een personeelsrooster maken met tamigo

Houd controle op je business door de planning, werkelijke uren, salarisbetaling en overzichten efficiënter te verrichten met tamigo. Laat geen wijzigingen toe zonder goedkeuring; zo gedaan via de app en in de software is de planning weer bijgewerkt. Niet meer uren zoeken naar vervanging, maar de uren beschikbaar maken en 1 sms vanuit tamigo levert zo een vervanger op!

 

De planning software van tamigo zorgt ervoor dat je niet teveel uren inplant en dat aan alle CAO regels wordt voldaan. Door gebruik te maken van tamigo heb je altijd inzicht in de geplande uren per medewerker, het aantal plus- en minuren en wordt het vakantiesaldo ook nog eens voor je bijgehouden!

 

tamigo kan je daarnaast helpen om te sturen op budgetten, productiviteit en loonpercentage. Je kunt tijd besparen op je administratie met de planningssoftware van tamigo, maar wanneer je gaat sturen op loonkosten verdient tamigo zich razendsnel terug.

  

Probeer onze planning software 30 dagen gratis! Klik rechtsboven op ‘gratis testen’ en je krijgt direct toegang.

Employee info screenshot

Door over te stappen op tamigo hebben wij een enorme efficiency slag gemaakt in het gehele rooster- en payroll proces én inzicht gekregen in de productiviteit

Marijke Mesman-Hoekstra
Project Manager, Inntel Hotels