Personeel inplannen
Personeel inplannen

Met tamigo maakt het inroosteren van personeel weer makkelijk, overzichtelijk en leuk.

 

Tijdens het maken van het rooster heb je alle relevante informatie op het scherm. Zo kun je bij het inplannen van personeel meteen zien wie er beschikbaar is en wat de personeelskosten zijn. Het rooster staat online, dus de medewerker heeft altijd de juiste versie voor zich en kan deze ook via de app bekijken.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Inplannen van personeel sneller en makkelijker

Met de applicatie kun je eenvoudig personeel inplannen. Diensten zijn eenvoudig ingepland, personeel is direct op de hoogte van wijzigingen en door middel van templates kun je eenvoudig roosters herhalen over meerdere weken. Zo kan heel snel voor een langere periode een rooster opgesteld worden, zonder dat de planner:

  • Lijsten met beschikbaarheid erbij hoeft te houden
  • Een ontplofte mailbox of WhatsApp erop na hoeft te slaan
  • Meerdere agenda’s moet controleren
  • Budgetrapportages ernaast nodig heeft
  • Vakantieplanningen moet raadplegen

 

tamigo zorgt ervoor dat alle benodigde informatie beschikbaar is voor de planner, zodat hij/zij efficiënt de roosters kan opstellen.

 

Inplannen van personeel was nog nooit zó simpel! tamigo houdt automatisch de contracturen, vaste vrije dagen, toeslagen, tijd voor tijd en vakantiedagen per persoon bij! Er is altijd maar 1 versie van het rooster, zodat iedereen altijd up-to-date is! Via de app kunnen ze overal het bijgewerkte rooster zien. En heb je een last minute wijziging? Geen probleem, stuur een sms of email vanuit tamigo naar die persoon, zodat iedereen gelijk op de hoogte is.

 

De eenvoudigste manier van personeel inplannen. Probeer het gerust zelf!

Employee info screenshot

Door over te stappen op tamigo hebben wij een enorme efficiency slag gemaakt in het gehele rooster- en payroll proces én inzicht gekregen in de productiviteit

Marijke Mesman-Hoekstra
Project Manager, Inntel Hotels