Online rooster maken
Online rooster maken

Maak je nu de roosters in de agenda of via Excel? En mail en/of print je deze dan vervolgens. Wanneer je denkt klaar te zijn, worden je collega’s ziek, willen ruilen, gaan op vakantie, nemen uren van elkaar over en komt die ene collega toch nog even bijspringen bij drukte.

 

Uiteindelijk moet je ook nog bijhouden wie wanneer gewerkt heeft, wat het vakantiesaldo per persoon is en hoeveel plus- en minuren iedereen heeft opgebouwd! Met tamigo is al deze administratie verleden tijd.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Eenvoudig online je rooster maken met tamigo

Onze klanten maken hun roosters online en zijn automatisch direct beschikbaar voor alle medewerkers via de smartphone app. Vakantie, vrije dagen, ruilen en uren overnemen vragen zij via de app aan. De planner krijgt hier een berichtje van en kan deze direct goedkeuren, zodat zij niet handmatig het online rooster maken, maar automatisch wordt aangepast.

 

tamigo houdt van alle medewerkers automatisch de vakantiesaldi en de plus- en minuren bij. Je collega’s kunnen deze altijd zelf zien, wat weer tijd bespaart met overzichten rondsturen!

 

Het grote voordeel van het rooster online maken is dat iedereen bij dezelfde informatie kan. Dankzij het online rooster maken zwerven er niet 5 versies van de planning rond, maar is iedereen altijd up-to-date.

 

Online roosters maken bespaart je vele uren per week!

 

Geloof ons niet. Overtuig jezelf en probeer tamigo 30 dagen gratis!

Employee info screenshot

Vóór tamigo kwamen er diverse lijstjes aan te pas om de beschikbaarheid, verlofaanvragen en voorkeuren voor dagen bij te houden. Er was een enorme hoeveelheid tijd en geduld nodig om een kloppend rooster te maken data aan ieders wensen voldeed, inclusief die van mij!

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway