Horeca roosters online
Horeca roosters online

Natuurlijk geloven wij dat horeca mensenwerk is. En dat een goed team betere gastvrijheid biedt, dan medewerkers die alleen bij je werken ‘voor het geld’. Maar hoewel horeca je passie is, ben je geen goede doelen organisatie! Inzicht in je loonkosten en dagelijkse loonpercentage zijn cruciaal om ook op lange termijn je passie te kunnen blijven vervullen!

 

tamigo maakt dagelijks het verschil voor zowel kleine als grote restaurants in heel Nederland. tamigo’s horeca rooster online is specifiek ontwikkeld voor restaurants die de vele administratieve taken – welke de horeca karakteriseren – willen verminderen. Wij stimuleren dit door het aansturen, beheren en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken. Tegelijkertijd heb je een optimaal inzicht in je financiële situatie, zodat je de maximale potentie – en dus meer winst – uit je restaurant kunt halen.

 

tamigo zorgt ervoor dat je je horeca roosters online kunt maken op een zeer gebruikersvriendelijke manier. Door het plannen leuk te maken wordt niet alleen de bedrijfsefficiëntie verhoogt, maar ook de sfeer binnen het team verbetert.

Probeer tamigo 30 dagen gratis
HR Manager photo
HR Manager photo

Eenvoudige uren registratie via de tamgio app

Met tamigo heeft het personeel altijd en overal toegang tot de roosters. U wordt dus niet meer lastig gevallen met vragen over het rooster, dienstwijzigingen of voor het telefoonnummer van een collega. 

 

Als je je horeca roosters online hebt gemaakt, verzorgt tamigo automatisch de communicatie rond de laatste diensten of wijzigingen. Ten slotte kan het personeel zelf via tamigo doorgeven wanneer men wel of niet kan werken. Dit scheelt je sms'jes, emails, briefjes achter de bar en meerdere papieren agenda’s. Op het moment dat u de horeca roosters online maakt ziet u direct wie er wel of niet beschikbaar is. Dit kan zorgen voor een tijdsbesparing van wel 75%.

 

Het is extreem belangrijk dat men binnen de onderneming bewust is wat het geplande personeel eigenlijk kost. tamigo helpt op deze manier bij het maken van de juiste afwegingen voor een optimaal renderende teamsamenstelling, wat kan leiden tot een besparing op de personeelskosten van 5%!

 

Geloof ons niet. Overtuig jezelf en probeer tamigo 30 dagen gratis!

Employee info screenshot

Vóór tamigo kwamen er diverse lijstjes aan te pas om de beschikbaarheid, verlofaanvragen en voorkeuren voor dagen bij te houden. Er was een enorme hoeveelheid tijd en geduld nodig om een kloppend rooster te maken data aan ieders wensen voldeed, inclusief die van mij!

Onno Zwart
Eigenaar, American Steakhouse Broadway