Skip to content

Horeca rooster

Besteed je veel tijd aan roosters maken? Is het elke week weer een gepuzzel met de beschikbaarheid, wijzigingen en vakanties? Liggen er stapels urenbriefjes elke maand ter controle op je te wachten? Als je alle minuten bij elkaar optelt, hoeveel tijd ben je per maand dan kwijt aan het maken van je horeca rooster?

Met tamigo kun je heel snel de beschikbaarheid van medewerkers zien voordat je het horeca rooster maakt. Zo bespaar je veel tijd met roosters maken en wordt het rooster voor de horeca direct gedeeld via de tamigo smartphone app. Ook wanneer je veranderingen maakt op het rooster, is deze gelijk beschikbaar voor iedereen. Zo heeft het personeel altijd het laatste rooster.

Deze klanten maken al gebruik van tamigo

Snel communiceren

De voorpagina van de app is tegelijk een online prikbord, waarmee je makkelijk nieuws, acties en verjaardagen kan delen. Wil je meerdere collega’s gelijk op de hoogte brengen? Stuur ze gewoon een sms’je vanuit tamigo! Sneller en makkelijker gaat niet!

Wijzigingen kunnen ze onderling regelen en worden altijd ter goedkeuring naar de planner gestuurd. Deze kan dit goedkeuren via de app, zodat het rooster automatisch wordt aangepast. Denk aan ruilen, uren overnemen, vrij vragen, etc. Een rooster maken ging nog nooit zo eenvoudig!

Het grote voordeel van een online roosterplanner ten opzichte van Excel, WhatsApp of een papieren agenda is dat iedereen tegelijk hetzelfde horeca rooster heeft. Dankzij tamigo zwerven er niet 5 versies van de planning rond, maar is iedereen altijd up-to-date. Wijzigingen worden met 1 klik direct automatisch aangepast in het rooster!

tamigo bespaart je vele uren per week!

Ik heb meerdere rooster apps vergeleken. Uiteindelijk bleek tamigo het fijnst om mee te werken, zowel voor mij als planner, maar zeker ook in het gebruik van de app door mijn werknemers.

Onno Zwart

Eigenaar, American Steakhouse Broadway

Contact een van onze experts

Laat hier jouw contactgegevens achter, zodat wij een afspraak met je kunnen inplannen.