Slimmer Workforce Management in de Retail
Slimmer Workforce Management in de Retail

Verbeter de klantervaring, de service en het merkimago van jouw bedrijf! Hoe? Dat ontdek je tijdens onze campagne "Slimmer Workforce Management in de retail". 

 

We trappen de campagne af met onze kick-off video en twee cruciale vragen, namelijk "Hoe WFM het verschil maakt voor jouw bedrijf" en "Waarom jij je WFM zou moeten laten automatiseren". 

 

Ook bespreken we de belangrijkste retail KPI’s, het payroll proces en we sluiten af met een webinar, maar er volgt nog veel meer. 

 

Wil je op de hoogte blijven van onze content? Houd deze pagina dan in de gaten, maar veel makkelijker is natuurlijk om ons te volgen op LinkedIn of Facebook. 

 

 

  

3 redenen om je Workforce Management te automatiseren

 

Excel is al sinds de jaren 90 onmisbaar in de personeelsplanning. Maar nu is deze tijd voorbij! Jakob Toftgaard (oprichter en CEO van tamigo) en Karin Mærsk-Møller (hoofd implementatie bij tamigo) leggen uit waarom het automatiseren van workforce management zinvol is.   

Lees meer!
Supermarket Assistant Scanning Food
Supermarket Assistant Scanning Food

Waarom retailers voor tamigo kiezen

Wie kunnen we dat beter vragen dan onze trouwe klant VERITAS.
Er volgt een uitgebreide video over hoe tamigo hen dagelijks helpt met personeelsplanning, tijdregistratie en salarisverwerking! 

 

Over het algemeen vertrouwen retailers in heel Europa op een oplossing voor personeelsplanning en rapportage. 

 

Het resultaat? Lagere personeelskosten, standaard naleving van de arbeidswetgeving in alle winkels en speciale aandacht voor personeelsbehoud door flexibele personeelsplanning en eenvoudige communicatie via de app. 

 

Onze klanten voeren deze veranderingen in het hele bedrijf door - zelfs op het niveau van afzonderlijke vestigingen, afdelingen en regio's.

 

 

 

Retail blog gemist?

Een blog gemist uit onze retail campagne? Geen nood! Hieronder bevinden zich de links naar alle vorige blogs.

Hoe WFM het verschil maakt voor jouw bedrijf
Waarom jij je WFM zou moeten laten automatiseren

 

Wat ik heel fijn vind is dat je met tamigo snel rapportages kunt maken, de productiviteit van de winkels kunt bekijken en het een goede tool is om mensen te coachen.

Lisa Requejo
Area Sales Manager, VERITAS