In/uitklokken – Wat past het beste bij uw organisatie?

vrijdag, februari 24, 2017

Voor het In- en Uitklokken zijn vele oplossingen. Tamigo Touch, pasjes, druppels, toegangscodes en vingerscans zijn een aantal voorbeelden hiervan. Onlangs is Tamigo de samenwerking aangegaan met EasySecure. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in Tijdsregistratie, waardoor een koppeling met Tamigo een logische stap leek. Medewerkers klokken op de werkvloer in en uit, waarna deze gegevens real-time in één overzicht worden weergegeven

EasySecure International, opgericht in 2005, heeft zich vanaf dag één volledig toegelegd op de markt van biometrie. Denk hierbij aan; Tijdregistratie, Toegangscontrole en Aanwezigheidsregistratie op basis van unieke lichaamskenmerken. Maar ook voor registratie doormiddel van de traditionele pincode of toegangspas ben je bij EasySecure aan het juiste adres!

Elke organisatie kan nu per deelgebied (HR, Planning, Tijdregistratie, Toegang) de beste oplossing kiezen. Door die te integreren kom je tot een ideale oplossing waarbij de synergie perfect tot zijn recht komt.
EasySecure International kiest voor cloud en integratie en zorgt daarbij voor de ideale samenstelling. Je kiest de beste oplossingen die speciaal zijn afgestemd op het type organisatie. Door de integratiemogelijkheden leidt dit tot één goed op elkaar afgestemde oplossing.

EasySecure is toepasbaar tot 40.000 personen en 500 filialen en sluit daarom ook goed aan op het internationale karakter van Tamigo!

Voor meer informatie ga je naar www.easysecure.nl